söndag, juli 05, 2009

Urtråkiga Semester-tankar.

Tjo.

Nu har det varit tyst ett tag här. Illa. Detta ska dock åtgärdas. Ett nytt inlägg ska skrivas,och det ska bli Episkt. 

..err..nej,men,jag lovar inget. 

Det här blev lite för konstigt,scrolla ner för att läsa det egentliga inlägget.

Så,nu är jag alltså på Semester. I två veckor har jag nu varit i Malmö,ätandes,sittandes,tecknandes och sovandes. Det är trevligt här. Soligt är det också. Dessutom finns det en fin vit sand-strand. Den är sketa-lång! Och den Pratar. Yep,så är det. När man kör foten in i den tillräckligt kraftigt så gör den ett *RIIURCH!*-ljud. 
Hur i helvette ljudet uppstår,det låter jag vara osagt,då jag i ärlighetens namn inte har en aning. 

Men jag gör mer saker än att ligga och göra sandslott på stranden. Anledningen till att jag är här i Malmö är nämligen någon annan.

*trumvirvel*

Jag går på Tecknarkurs här. Eller ja,inte Tecknarkurs kanske..men seriekurs passar nog bra..jo,det är nog ett utmärkt ord för att beskriva vad jag gett mej in på.
Varje vardag dom två senaste veckorna har jag från nio till tre gått på Teckn...err..Serie-kurs. Denna veckan som kommer fram till fredag kommer jag också göra det.

Den är Bra. Man blir lika trött,om inte tröttare,som man blir efter en lång hård skoldag,men. Den är bra.  Jag har redan gjort två fina serier. Jesper-serien och Diskhandsken. Jesper-serien handlar om en Apa (vilekn är Jesper). Han bor i en skog. Han har det bra där,lever sitt liv,äter sina frukter,sover sina nätter,that kind of stuff.

Men En Dag,kommer SKOGSHUGGARNA! Well,Jesper bryr sej inte om dom,det är inte en sådan historie. Men en dag när dom tagit Kaffepaus klättrar Jesper upp i ett av dom väldiga Skogshuggar-fordonen. Han råkar med stor klumpighet då,med skogshuggar-fordonet,döda några djur,och fälla en massa träd. 

Han är nu en mördare. Vad Ska Han Göra? *Dum-dum-duum!* 

Diskhandsken ska jag inte gå in närmare på. den är Wannabee-självbiografisk. Handlar om Jag och stora-syster. Men,jag gillar den. Den känns lite fin. 
Den är dock inte klar,då en helvettes massa Textning och Skuggning återstår. 

..

Jag funderar på om jag borde publicera en av serierna här på bloggen? Med lite svett och slit kan jag kanske ta en skanner-bild på varje sida och helt enkelt lägga upp 12 bilder i ett inlägg?
Jag vet inte om det finns något intresse dock,så jag kanske skiter i det.

Nu avlsutar jag här. Något vidare Episkt blev det då inte. Men ett inlägg är det,right?

Idag ska jag fortsätta på mitt bidrag till en..tävling. Jag har manuset klart,ska bara göra en skiss på det hela och sedan kan jag börja teckna. Kan knappt vänta tills dess.

Shooo! (vad i helvette? Sho? Ibland är jag ju bara läskig..) 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jodå, jag är intresserad. Man kanske skulle scanna den på jobbet så man får superproffskvalitet?

/P

Mnniska sa...

Är din jobb-skanner verkligen så bra då?

jag har mian fördomar jag om Jobb-skannrar..

Erik sa...

Intresse finns!