onsdag, juni 10, 2009

Sommarlovs-glädje.

Hidly ho!

Eller,ja..err..Hej.

Efter en halv-lång tid av tystnad från min sida och en övergång till ett efterlängtat Sommarlov hade jag tänkt att ge ut en blogg för intresserade människor.
Det brukar vara så...argh jag brukar Alltid starta så! "Hej jag har inte skrivit på länge men nu ska jag skriva". ILLA!
Nästa gång tänker jag inleda på något annat sätt..typ..nåt annat! (*säger inget mer för att jag inte vill avslöja trevliga överraskningar* )

Nu är det iallafall Sommarlov. Återstående skoldagar har reducerats till noll,skolavslutningar har hållts och omdömen har getts ut och gråtits över (well,Jag har ju då inte gråtit över nånting vad jag vet,men Andra människor i detta land har säkert gjort det? Errr..jag känner visserligen ingen som gråtit över nånting alls den senaste tiden heller..ANYWAYS.)

Ett Kalas gick jag på häromdagen. en klass-människa hade fyllt år (eller nej,hon hade inte fyllt år Än,men hon Skulle fylla år om en månad och åtta dagar kalaset (mysigt ord,det känns..mysigt) hölls) och jag hade,precis som resten av människorna i klassen,blivit invitad till Kalaset. Vad dom andra inte hade var dock Riktigt Episka Presenter.

Jag och Tomas (ni vet,Tomas som egentligen inte heter Tomas men som kallas Tomas för att man egentligen inte får säga personers namn i sina bloggar men som jag råkat avslöja ett flertal gånger ändå PGA slarvfel och film-credits) hade nämligen slagit ihop våra (penning)påsar (O vad roligt!) och köpt en halv-dyr present.

Yep,i en dryg halvtimme hade vi letat runt bland Wii-hyllornaGame för ett roligt men billigt spel för inte allt för många kroner.
Vi lyckades,efter mycket arbete hittade vi De Blob,ett riktigt bra (och underskattat!) spel där man,om man antog utmaningen att klara det,fick uppgiften att Måla en stad.

Att vi sedan gjorde en Riktigt Episk inslagning förvärrade ingenting.

Visst,mycket tejp kastade vi bort på våran present (för att inte tala om Papper!) och mången mammor kollade dömande på oss när vi slog in vår episka gåva,men det var det värt!

Våran present bestod av Två presenter.
I en av presenterna (en Riktigt stor låda,som hade en mindre låda i sej,och sedan en barn-leksaks-låda som det fanns en tämligen svår-öppnad pappers-omslagning i) hade vi en tröja (vilken vi hade fått gratis på Game efter att vi gjort deras Tips-promenad) På tröjan hade vi klistrat på en klubba,en en-kroners-klubba.
Denna present var Väldigt svår-öppnad. Faktum var att klassmänniskan fick slita i närmare 15 minuter för att få upp den,ett kvitto på att Tomas och jag gjorde en klockren omslagning.

Sedan hade vi En Till present. I denna hade vi spelet. Den gav vi till klassmänniskan efter att hon med mycket möda hade öppnat den första presenten.
..Aaah,suckarna när man såg att hon var tvungen att öppna En Till svår-inslagen present..jag borde ha filmat händelsen och haft den som en liten extra-film till detta inlägget. Det var Guld.

När vi slog in var dock inte allt frid och fröjd. Efter att vi köpt presenten,gått ner på BR för att slå in den,kommit på klubb-tröj-iden,kutat till Game för att be om lådor för att sedan kuta till Brio för att slå in den ytterligare och Tobb..err..Tomas gått för att leta reda på närmaste toalett för att få lite värdefullt Toa-papper till presenten gick det illa.

När jag stog där,inslagandes och jobbandes,sa människan i disken (disken var,oturligt nog,redigt nära present-inslagnings-grejsen) ,med en dold ilska i rösten och ett *NuMåstejagHållaMasken*-leende till mej;

"Har du köpt någonting här?"

Jag,som var Tvungen att fortsätta min viktiga inslagnings-procedur,visade upp det inslagna spelet med kommentaren "Ja,den här,ser du väl *oskyldigt leende*"
-pappret är från BR"
-jamen,jamen,jamen.. (*försöker vinna tid och fortsätter att slå in*)
-Men du förstår väl att man inte kan köpa en sak i en affär och gå till en annan affär och slå in det där?"

Det var kört,jag hade inget val.
Jag grävde fram en krona ur fickorna,sa åt henne att vakta mina epsiak presenter och gick och köpte ett Tuggummi ur deras Godis-Automat.

-Så! nu har jag köpt nånting!"


Nej,butiks-tanterna var allt annat än glada när jag och Tomas slog in vår present,men en present blev det,så jag är nöjd jag.

Ajaj,nu har jag slösat längden mina vanliga bloggar brukar vara på att berätta om min oc Tomas episka present,Illa.

Ah well.

Nu är det iallafall Sommarlov. jag undrar vad jag kommer göra i år? För,dom senaste sommaloven har jag nästan alltid inriktit mej på nånting. Förra året gjorde jag tusen filmer (Vissa dagar kunde jag sitta från elva till fem med MovieMaker för att redigera mina arbeten!),Förr-förra var det serie-och-serie-teckning och året innan det..well..nej,då var det nog ingenting..

Det ska bli intressant och se vad jag kommer göra,Om jag nu kommer göra nånting (jag Behöver ju inte! :] )

ANYWAYS,nu har pappa lämmnat TV:n för länge sen och mycket LittleBigPlanet-tid har gåttförlorad. Denna måste jag ju ta igen!

Ha det bra,Dont eat the Yellow snow.

7 kommentarer:

Unknown sa...

haha det var ju synd att du inte hade en film på den där klass mäniskan när hon öppnade presenten :)

Mnniska sa...

Minerna..guld

S sa...

Vad skönt att det var ett riktigt bra spel ni köpt åt henne:-) Vad gör du nu då?
Ständigt Nyfiken.....

Erik sa...

När jag gick in på din blogg kom jag att tänka på två saker:
1. att det var någon som klagat på uppdateringshastigheten på min blogg.
2. det gamla ordspråket "Kasta inte sten i glashus"
Tänk vad man kan tänka lustigt ibland!

Mnniska sa...

Jaa,tänk! :D

Anonym sa...

Mina nära & kära tycker det är intressant att läsa min blogg. Smaken är som baken, men jag tycker inte att det är okej att skriva att ingen är intresserad av mitt liv. Jodå, det är väl klart de är? 18 läsare om dagen, ingen är verkligen intresserad av mitt liv.

Och du som inte följer min blogg kan inte säga något, du har ingen aning om hur mycket humor jag har och vad jag inte har.

Om det är så tråkigt att läsa bloggar, varför gör du det då? Alla är ju så ointressanta...

S sa...

Vad har du gjort Sebbe? Har du varit taskig mot någons blogg? Du som är så snäll :-)