söndag, juli 26, 2009

Halvtid.

Nu har alltså halva sommarlovet gått. ..Eller ja,för cirka en vecka sedan Hade halva sommarlovet gått. Nu är det mer NuärDetBaraTreVeckorKvarTillsSkolanBörjar. 

Det har gått..oväntat snabbt! jag hade ingen aning om att dagar så snabbt kunde forsa förbi! 
..Sommarlov brukar väl kännas en aning längre än Så Här? jag misstänker dock att det har att göra med att jag efter två veckor in (en halv månad!) åkte ner till MALMÖÖÖEE för att studera (vilket låter alldeles för proffsigt för att det ska vara rätt ord) serieteckning på kvarnbys serieskola i tre veckor. (vilket jag har sagt,i den förra bloggen,right?)

Nu spenderar jag den mesta av tiden på mitt älskade LittleBigPlanet. I u med att jag tog trippen till Malmö har jag satt mej i en situation där jag inte behöver göra något annat än det jag känner för,då jag varit borta och tecknat serier 24/7 en tredjedel av sommaren.

När människa (ofta pappa som klagar på "vad jag ska göra med mitt liv??" när han vill ha med mej på en badtur) vill ha med en ut,då kan man bara dra till med ett "Jag la ner en tredjedel av mitt sommarlov i Malmö,låt mej vara."

Mycket bra att ha,mycket. 

Angående serierna..som jag visserligen inte lovat att dom ska komma,men still.. 
Eftersom denna blogg-grejs tycks hata mej,så lyckas jag inte riktigt få dem i rätt ordning. 
Att publicera serier där sidorna inte är i rätt ordning med är bara patetiskt,så några serier får ni tyvärr förmodligen inte se röken av. (Yes,jag har prövat på album-funktionen,men jag förstår inte ett grejs med den,alls.) 

Men,en serie kan jag dock visa.
Eller ja,jag och jag. Det är ju inte jag som publicerat den. 

Jo,det är såhär att jag,på helgerna i Malmö,gjorde en Tredje serie. Den är till en liten Tävling. (en liten en,den är fin :] ). Nu har människorna som håller den publicerat serien på en blogg,där dom också publicerar alla andra bidrag.

Så..man skulle rita Katten Nils Det är en gul katt. Han är cool. 
jag gjorde en serie. Visserligen finns det en serie,aningen roligare,och längre,som bildar min konkurrens. Men med lite tur kanske jag kan slå till mej en seger! 

här har du en länk till mitt fina bidrag: (vilket är photoshop-färgat! :D Me is truly awesome

http://kattennils.blogspot.com/2009/07/sebbe-larsson-slar-till.html

Nu ska jag sluta skriva,här.

Något vidare intressant kan jag inte säga att det blev. Ni får ursäkta,det är jag som är trött och har även (som kanske noterats) inte bloggat på länge,så jag är lite..rostig.
Förhoppningsvis får jag lite mer tid när skolan börjar igen (VA? hur i helvette går det ihop?)  så att jag kan provida folk med lite mer bloggar.

HejPåHrer

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var glad min själ åt vad du har
nu har du 100 sommardar
och detta är den första!
När solens lopp sin ände tar
så har du 99 kvar
och någon blir den största...
Giv noga akt på var du står
i morgon är med ens igår
det går så fort att vandra
Lägg märke till att vad du får
är 100 sommardar per år
I morgon är den andra...


Gissa vem

sesa :3 sa...

Tänkte bara påpeka att den här bloggen är så gott som DÖD, Sebbe. Begravningsbyrån nästa, tyvärr. D: