lördag, februari 21, 2009

Melodifestival.

Nu när alla låtarna har spelats och bidragen ska röstas på och räknas,och röstas på igen för att slutligen i nån form av final-omgång röstas på igen har jag tid att skapa ett små-buttert inlägg handlande om vad nu inlägget kommr visa sej hanlda om.

Måste (okay,jag Måste inte,menjh jag vill,mest bara för att jag inte vill att inlägget ska sluita här) säga att den där programledarens skämt är så patetiska så att man borde lägga till en sån där Wilda Western-tuss varje gång hon försökt sej på att roa en. nej,ush och fy.

Jag undrar om dom väljer låtar efter hur bra låtarna är eller låtar efter hur populära/suitable/tidningsvänliga låtarna och människorna som framför dom är? För när man kollar på programmet ser man mest bara människor som varit med 2-3 gånger förut eller så ser man låtar som är kopior av låtar som i sin tur är kopior av den första låten.

Om jag fick bestämma över melodifestivalen skulle jag inte ha en falsk,ljugande fail-smilande programledare med jättedåligt manus. nej. jag skulle ha en.. jag skulle ha en bättre. iallafall.
Och så skulle jag ha en Jättestor jury på 2000 med vanliga människor på stan,stora och små (mest stora,barns musik är så tråkig) Så skulle alla dom här människorna kunna välja och vraka bland alla som ville tävla.
Dom som människorna tyckte mest om går på tv,och sen kan ni resten.

En annan detalj på min melodifestival är att det bara skulle vara En omröstning som bestämmer vem som går vidare. Endast Ett nummer skulle också vara tillgängligt (det dyra,maha).
Omröstningen skulle pågå i en halvtimme,och under den halvtimmen skulle dom visa förstklassig underhållning. Som hjälp. Eller gamla barnprogram. Eller en jättelång paus,så att Sebbe får spela tvspel.

möh. jag är egentligen alldeles för trött och över-sockrad (trevligt ord,över-sockrad) för att skriva på min blogg. men jag skiter i det. idag.

jag har fått en kamera. eller ja,den är inte min. jag delar den med min käre fader,vilken har köpt den. den är fin,dyr och många inställningar-ig.

Förvänta er att filmerna kommer få betydligt högre kvalite i sommar,när den väl kommer.

Åter igen. Ursäkta mej för det ointressanta inlägget. gör era saker som ni borde göra och fortsätt,trots uselheten,kolla på melodifestivalen.

hejpåhre.

2 kommentarer:

S sa...

Ja, det är en väldigt seg tävling. Tur att man inte behöver titta :-))
Vilket fint foto på dig.

Anonym sa...

Hmm.. skulle jag få bestämma över melodifestivalen så skulle den hhm inte existera.