tisdag, februari 10, 2009

Hjälp mej köpa Killzone 2

Jag hade tänkt att,efter att ha försökt själv ett bra tag,försöka få råd med ett problem angående kommande stor-spelet Killzone 2 och mina jobbiga människor till föräldrar. Jag beskriver hur situvationen var,och är.

Situvationen Var.
Som en trogen Gamereactor-läsare följer jag självklart redaktionens bloggar. I högsta hönset Petters blogg hypades och åter hypades Killzone 2 i form av blödiga texter om snygg grafik och rskjutglada helghasts.
Jag,som hade turen att äga ett ps3,började planera,och för-spara till det annalkande spelet. föräldrarna fick veta detta. När spelet började närma sej (ca en månad kvar) hade jag mina 700 för att kunna köpa det,jag var nöjd och glad.

Då kom Skate 2 in i bilden. Spelet som var så mycket bättre än Skate 1 och som..jag ville ha. Jag tog därför och kollade över läget och såg att man kunde få Killzone 2 gratis ifall man bytte in 3 ps3-spel. Eftersom jag bara hade 2 ps3-spel jag ville byta in köpte jag ett till spel,för en hundring,då kunde jag köpa killzone 2,Och Skate 2. (vilket jag köpte förra veckan eller nåt) allt var frid och fröjd.

Nu råkade pappan se mej spela demot av mästerverket,och han blev så moralchockad att han ringde upp mamma och berättade om hemskheterna som spelet innehöll. (blod-effekter! det är så snyggt så att man skulle kunna tro att det är verkligt! Dom är för manliga! Det är smutsigt! )

Pappan sa att jag inte skulle få köpa spelet,ungefär två veckor innan release när jag hade planerat och köpt in och planerat.
Eftersom det är 18-års gräns på spelet kan jag inte köpa det själv,utan måste ha en förälders OK med mej. Pappa hävda dock också att jag är stor och måste få bestämma själv. 18 års-regeln gör dock som sagt att jag behöver ett OK,och pappa är inte villig att OK:a det.


SÅ,SAMMANFATTNING AV LÄGET: jag vill ha Killzone 2
Det är 18-års gräns på killzone 2
Pappa vill inte godkänna men säger att jag ska bestämma själv.
Mamma är neutral och säger att hon vill kolla på demot. (hon kommer hata)
jag kan inte köpa i annan affär,eftersom jag har ett erbjudande på Game jag Måste ta för att kunna ha råd.
jag är ganska desperat,och ideer som att klippa ihop en tillåtelse i MovieMaker poppar upp i mitt huvud o-o (pappan komme rläsa det här och komma ihåg det och alldrig låta mej komma nära mitt ps3 igen,o shi)
Jag 'är egtnligen inte så galen,bara just nu ^^

Hjälp mej.

Ge mej en annn synvinkel,en svag punkt eller ett annat argument. är öppen för det mesta,har dock prövat det mesta,så förvänta er inte super-succes direkt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Säg såhär, det kommer garanterat att fungera: Kära Fader, jag vet att du bara vill mig mitt bästa. Men ibland måste man få testa nya saker, i mitt fall skulle det vara att spela detta fantastiska spel. Jag vet att det är 18-årsgräns och jag måste därför ha ditt OK för attfå köpa spelet. Snälla skulle du kunna ge mig ett OK? Det skulle betyda så otroligt mycket för mig.

Anonym sa...

skriv ut en ledsen ragnar. och säg "Såhär känner jag mig om jag inte får spela". Asså, vem blir inte ledsen om man får se en ledsen ragnar :O?

Mnniska sa...

Haha,bästa förslaget,nånsin.

*skriver ut en ledsen Ragnar*