lördag, december 27, 2008

Ge mej tillbaka mina rutiner.
Jag är trött på att ha lov. Jag är trött på att vakna varje dag och inte veta ett skit om vad som ska hända. Jag vill ha en strikt vardag. Gå upp-ät mycket mat,åk till skolan,läs bok på rasten,ha lektion,äta mat och så vidare. Inget annat! (för tillfället).

jag vill kunna känna glädjen över att komma hem,se på tv,ta ett bad,äta en massa mat,läsa min bok och sova.

Inte vakna upp,sova lite till,vakna lite mera,sova ännu mera,klockan är tre,alla har åktiväg nånstans,jag är sketahungrig,jag äter jättemycket mat men det finns egentligen inget mättande så jag blir bara halvmätt,spela några timmar och sedan (i brist på nånting att göra) gå ut på en promenad. Det är väldigt trevligt om man kör med det i lagom doser,men om man gör det varje dag,jättelänge,blir det mest bara en patetisk soppa.

men idag mår jag ganska bra dock. Ja vaknade,borstade mina tänder,gick in på datorn och valde vilken film jag skulle skicka till en minut film. Is lutändan ble det den onda geleklumps-filmen,vilken jag tycker är sketarolig.

urgel,jag ska nog ta och spela en halvtimme nu,sen bär det av till mamman av nån anledning. hejpåhre!
PS. Se på min fina julklapp som jag fick av mamma! Han är en sackboy (huvudkaraktären i spelet som jag hypat ett halvår och som jag köpte ett ps3 för och vojne vojne). Jag ska sy ett par byxor till honom också! dom blir svarta..även ifall hjärnan säger att dom är blåa..errr..aja,take a look.
skithövve också! den hammnade där uppe. aja,så är det väl om man inet tagit in en bild på länge,då hammnar dwen överst bara för att jävlas. urgel.

2 kommentarer:

Anonym sa...

snygg blogg. nice /p

Anonym sa...

om jag förstog dig rätt så gillar du skolan :O