fredag, december 19, 2008

Förvirrad unge skriver blogg om spel,julavslutning och MiniDraks-ungarna.

Nu sitter man här igen. Med en (ganska ond,för tillfället) fader som har ockuperat den långt mycket mer underhållande TV:n (vilken jag höll på att bygga en mycket stor,och cool,fabriks-maskins-rums-bana på i mitt otroligt prisvärda och underhållande spel LittleBigplanet på när han kom gående(*motstår frestelse att säga Klampande)).

Men,när man har sketatråkigt,och när alla böckerna är utlästa och när man varken har ork att göra en finurlig film(kan förresetn inte göra så många filmer just nu,då det bara går att filma när det är ljust,vilket är 3 timmar om dagen) eller att teckna lite kommer blöggen in i bilda',och ger mej nånting att sysselsätta mej med,en kvart eller två.

Idag har vi haft julavslutning.
Vi blev tvingade att kolla på när alla små-människor rörde sej i Eurutmi till piano,att sjunga tre jul-sånger och att hela tiden le. det var ansträngande. När ungarna i trean sedan,när jag och min trötta klass gick upp på scenen,skrek ''Men är det inte Minibaken!'' (err,inte det att jag har liten bak(eller nåt) men några andra ungar har fått för sej att kalla mej Mini Draken,så det är väl en ripoff på det som dom ''fantasifulla'' snubbarna kommit på)) så blev jag om möjligt ännu tröttare och mögligare.

Men jag var snäll. Jag slog inte ner någon(err,det kulle jag förmodligen inte gjort även ifall jag hade varit sketaarg,eftersom jag inte är så där överskillad på att varken slåss eller försvara mej),jag spottade inte på någons sko och jag skrek inte åt Minibaks-barnen.

Men Bitter,det var jag.

Mööh,människa i klass säger att jag spelar sjukligt mycket tv-spel. Det gör jag ju iförsej också,men jag vill bli tillåten till det ändå.
Undrar varför jag attackeras så plötsligt? Jag har inte tjatat(urgel,jag gillar inte hur det ordet stavas),jävlats eller sprungit runt i cirklar på grund av min underhållande hobby. Därför är det för mej som ett mysterium att jag helt plötligt,utan varningar,attackeras av denna (feminima,by the way xD) människa.

Det känns lite som den där shengurun(du vet,dom där som hoppar runt i öknen) i Horton. ''det och Det och det är Fel,BlahBlahBlah,Blah.Ändra på dej,annars jävlar. Blah''
men,jag göra vad jag vill. Jag sitta med LittleBigPlanet 5 timmar på en lördag om jag Vill sitta 5 timmar men LittleBigPlanet på lördag. ..Utan att behöva uthärda 5 minuters tortyr av tjatatnde(Urgel,gillar Inte det ordet,alls.)

Menmen,det är ett val alla nördar måste ta! spel eller tuttar?

Inga kommentarer: