onsdag, april 08, 2009

Funderingar om Dagen.

Nu har jag 92 inlägg.
Det känns respekt. Men inte mer än det. Det är inte ett mastigt "RRRRRRRRespekt!" som snurrar runt i hövvemej. Det är ett litet,ödmjukt och ytterst obetydligt respekt som jag känner.

På tal om respekt,idag var pappan och jag och köpte skosnören till mina skor.
Vi skämtade med expediterna,slängde upp mina skor i luften och åt Yoga-godis. Det var trevligt.

Tänk vad jobbigt det måste var att vara butiks-tjej-människa.
Sitta och Alltid le åt alla Idioterna som kom in i deras affär,frågandes efter skosnören,drar skämt som man vill smälla till dom för.Bunden vid kassan,till lunch,3 timmar framåt. Samtidigt som man känner en växande bajsnödighet.

Nej ush,när jag blir stor,då vill jag ha ett Bra dåligt jobb (det dåliga jobbet är jobbet man tar för att tjäna pengar innan man tar jobbet som man verkligen vill ta(i min värld.)) Typ ..eh,uh. Jag kom just på att Butiks-tjej-människa ÄR ett bra dåligt jobb.

För Tänk er hur det egentligen är att vara TELEFONFÖRSÄLJARE!
"Hej,mitt namn är Sebastian och jag kommer från Sib.. *KLICK*"
*självförtroendet för försäljaren dör*

Ni vet när ni pratar med nån. Och så lägger den andra på.(jag hatar det. Även om man Typ var beredd på det. det ska var ett "Hejdå" och ännu ett "Hejdå" för att man ska kunna lägga på,Inget Påbörjat hejdå eller ett wannabee-hejdå(som "EYDUJAGMÅSTEGÅNUBAH*KLICK*")) Det,fast flera hundra gånger om dagen!

För,när det ringer en telefon-försäljare till dej. Tänker du "stackars människa,måste sitta där och plågas dagarna i ändå,och minimum-lön har han också! jag måste köpa nånting från honom!".
Nej,du tänker " Du onda varelse! Ringer och stör mej mitt på dagen! Hur fick dom mitt nummer egentligen?". Det här VET Säljaren,Det här Hör säljaren.

..

Om jag blev en telefonförsäljare skulle jag säkert bli så förbannad på det svenska sättet och flytta någonstans långt,långt bort. (till Mexiko kanske? eller..eller England..eller jag vet inte..Jag vill flytta till det där landet där dom har så mysig engelsk dialekt. Brittisk heter det väl? Illafall,dom verkar så fruktansvärt trevliga där. ("Well,hello there,stranger,would you like to get a map to your hotel?" (*Jättetrevlig Brittisk dialekt*)) och så..kramgoa.

Sen när jag väl kommer dit är dom säkert elaka. Urgel.

Jag har kommit med i En Minut Film.
DET är iallafall RRRRRRespekt!
Även ifall min film är lågupplöst. Seriöst,den ÄR lågupplöst. Lågupplöstast utav alla nominerade. Det betyder ju att min film har så mycket kvalitet att den inte behöver ha bra bild! The Awesomeness of details fyller upp den kategorin och gör mej till en nominerad människa.


..

Wow.
Nu har jag skrivit ett tag.
Det känn som smörja.
Riktigt dålig,ful,illaluktande (OCH felstavad) smörja.

Fast så tänkte jag om Melodi-festival-inlägget också. Och det gillar jag nu.
Jag publicerar det och ser om folk kastar några knivar efter mej.
Om dom kastar några knivar efter mej kollar jag om jag stavat fel någonstans och re-publicerar det.

Hejpåhre.

PS. Om du vill se dom nominerade i min klass (Teh pucko-klass(läsmerpåsidan)) kan du gå in HÄR!(<--Klicka där,seriöst) 

 nej,klicka Här. (höhövadroligjage)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ett klargörande: Våra skosnöreskämt var otrooligt roliga och tjejen som stod i kassan hade därför en trevlig dag på jobbet istället för så där pestigt du beskriver det. We made her day!

/p

Mnniska sa...

Hon trodde säkert att vi var fulla XD

Anonym sa...

Hej o hå, jag väntar på nästa inlägg. Oftare skall du skriva. varje dag eller varannan.

P

Detokändalövet3 sa...

Jag hatar stockholm...-.-